Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

PiticiFericiti.ro cunoaste importanta datelor dumneavostra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. Este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dumneavostra cu caracter personal in calitate de persoane vizate (clienti, potential clienti).

PiticiFericiti.ro colecteaza datele dumneavostra cu caracter personal direct de la dumneavostra si are obligatia de a administra in conditii de siguranta numai pentru scopurile specificate, astfel incat sa aveti control asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cand va creati un cont pe PiticiFericiti.ro ne transmiteti urmatoarele date: adresa email, nume, prenume si numar de telefon si adresa domiciliului. In momentul completari formularului de retur sau la transmiterea acestuia prin email ne oferiti benevol contul si banca. Nu colectam niciun fel de date personale sensibile, cum ar fi date despre sănătate, orientarea sexuala, etc.

În timp ce ne vizitezi siteul, vom urmări:

 • Produse pe care le-ai văzut: vom folosi asta a-ți arăta, de exemplu, produsele pe care le-ai vizualizat recent
 • Locație, adresă IP și tip de browser: le vom folosi în diverse scopuri, cum ar fi estimarea impozitelor (taxelor) și pentru livrare
 • Adresă de livrare: îți vom cere s-o introduci, astfel putem estima, de exemplu, unde trebuie făcută livrarea înainte să plasezi o comandă și să ți-o trimitem!
 • De asemenea, vom folosi cookie-uri pentru a-ți urmări conținutul coșului în timp ce navighezi pe situl nostru

Când cumperi de la noi, îți vom cere să furnizezi informații, inclusiv numele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numărul de telefon, detalii de plată și informații opționale despre cont, cum ar fi numele de utilizator și parola. Vom folosi aceste informații în mai multe scopuri, cum ar fi:

 • Îți trimitem informații despre contul tău și comanda ta
 • Îți răspundem la cereri, inclusiv la rambursări și reclamații
 • Procesăm plățile și prevenim fraudele
 • Îți inițializăm contul pentru magazinul nostru
 • Respectăm toate obligațiile legale pe care le avem, cum ar fi calcularea impozitelor (taxelor)
 • Îmbunătățim ofertele noastre pentru magazin
 • Îți trimitem mesaje de marketing, dacă alegi să le primești

Dacă creezi un cont, îți vom stoca numele, adresa, emailul și numărul de telefon, care vor fi folosite la finalizarea unor comenzi viitoare.

În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal. De exemplu, vom stoca informațiile despre comenzi timp de 10 ani, în scopuri fiscale și contabile. Ele includ numele, adresa de email și adresele de facturare și de livrare.
De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegi să le lași.

Alte scopuri pentru care colectam si prelucram datele dumneavostra cu caracter personal sunt urmatoare:

 • Conform interesului legitim stipulat in GDPR, mentionam ca motivul pentru care avem nevoie de aceste date sunt urmatoarele: comertul online, transmiterea ofertelor noastre pe email, organizarea de concursuri, a mesajelor de marketing.
 • Crearea si administrarea contului in cadrul platformei ro, prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora, solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitor la o comanda.
 • Returnarea produselor conform prevederilor legale.
 • Returnarea contravalorii produselor conform prevederilor legale.
 • Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dumneavoastra cu privire la comenzile dumneavoastra. Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparaturi online, de aceea ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale sa nu fie afectate.

Cat timp pastram datele dumneavoastra

Ca regula generala vom pastra datele dumneavostra cu caracter personal cat timp aveti cont pe siteul PiticiFericiti.ro. Puteti sa ne solicitati in orice moment stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si  vom da curs acestor solicitari.

Dacă aveti un cont sau ati lăsat comentarii pe acest site web, puteți cere să primiti un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre dvs, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Dacă lasati un comentariu sau o recenzie la un produs, comentariul/recenzia și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe siteul nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii siteului web pot vedea și edita aceste informații. Acestea sunt stocate cata vreme utilizatorul nu isi inchide/sterge contul.

Cui impartasim datele dumneavostra cu caracter personal

Partenerilor PiticiFericiti.ro, adica firmelor de curierat cu care livram produsele si/sau furnizorilor de servicii de plata bancare.

FanCourier – www.fancourier.ro/ro/politica-de-confidentialitate

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice in limitele si in baza prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, fara o notificare in prealabil a persoanelor vizate.

De asemenea, PiticiFericiti.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatie in vigoare, dupa cum urmeaza: Telemarketing, furnizori de servicii de marketing si alte companii care dezvolta programe comune de ofertare pe piata produselor si serviciilor noastre.

Cum protejam securitatea datelor dumneavostra

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Transmiterea datelor dvs. cu caracter personal se va face folosind algoritmi de criptare si le stocam pe servere securizate. In ciuda masurilor de securitate luate pentru a proteja datele dvs.cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin internet in general sau prin intermediul altor retele publice nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate.  Nu suntem responsabili si nu putem fi trasi la raspundere pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

In prezent stocam si colectam datele dvs.cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont sau de comanda, declarati ca acceptati  neconditionat ca datele dvs. personale sa fie bagate in baza noastra de date si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date sa fie stocate.

Comentarii si recenzii

Când vizitatorii si/sau utilizatorii lasă comentarii sau recenzii la produse pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii sau recenzii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil Gravatar este vizibilă pentru public lângă comentariul tău (daca detineti un profil Gravatar).

Dacă încarci imagini pe site-ul nostru web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii site-ului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe site.

Formulare de contact

Datele personale pe care le stocam din mesajele trimise prin formularul de contact sunt urmatoarele: Nume, Email si telefon (optional). Pastram mesajele pentru o perioada de un an de zile in scopul deservirii clientilor, dar nu folosim informatiile transmise in ele in scopuri de marketing. Va rugam sa nu introduceti informatii de natura personala in corpul mesjaului dumneavoastra.

Alte informatii relevante despre prelucrarea datelor pot fi consultate in pagina noastra de termene si conditii

CRG ROB CONFECTII S.R.L
Comuna Branesti, Judetul Ilfov, Str. Sub locotenent Petre Ionel, Nr. 154
J23/626/2018
RO38851233
UniCredit Bank
RO50BACX0000001610575001