Cine suntem

PiticiFericiti.ro este un atelier de croitorie care produce si comercializeaza lenjerii de pat pentru adulti si copii, precum si corturi de joaca pentru copii, pernute, saltelute si aparatori de patut.

Firma CRG ROB CONFECTII SRL are sediul si punctul de lucru in Comuna Branesti, jud Ilfov, Str. Sublocotenent Petre Ionel, nr 154, cod postal 077030 si este administrata de Culea Marian (persoană responsabilă cu protecția datelor totodata). Date de contact: email comenzi@piticifericiti.ro si/sau telefon 0730 041 908.

Folosirea, vizitarea sau cumpararea produselor acestui site implica acceptarea acestor Termene si Conditii. In situatia in care nu acceptati aceste Termene si Conditii, va rugam sa nu folositi acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenelor si conditiilor.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Totodata, ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi cu valori mari si greutati mari sa cerem plata integrala sau partiala in avans.

Politica de Livrare

Livrarea se face prin curierat rapid (FanCourier) si dureaza 24/48 de ore de la data comenzii.
Produsele achizitionate de pe site-ul nostru se pot plati ramburs in momentul receptionarii coletului, cu cardul online la momentul plasarii comenzii sau prin ordin de plata.
Costul transportului este suportat de client si variaza in functie de produsele comandate (pretul final va fi afisat inainte de a plasa comanda), suma minima de plata pentru transport fiind 25 RON.

La comenzile mai mari de 499 RON livrarea este gratuita in aria de acoperire a firmei de curierat.

Modalitati de plata

Produsele se pot plati ramburs in momentul receptionarii coletului, cu cardul online la momentul plasarii comenzii sau prin ordin de plata.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de
schimb al băncii dumneavoastră.
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele PITICIFERICITI.

Politica de returnare

Produsele se pot returna in ambalajul original si in starea in care au fost receptionate,fara a prezenta urme de folosire, spalare sau deteriorare.
Produsele se pot returna in termen de 14 de zile (fara a invoca un motiv anume).
Pentru a returna un produs este necesar sa ne anuntati in prealabil prin e-mail la adresa comenzi@piticifericiti.ro sau prin telefon 0730 041 908.

Costul transportului pentru returnarea produselor este suportat de client si se va face cu aceeasi firma de curierat cu care au fost primite (FanCourier). Coletele trimise prin alta firma de curierat vor fi refuzate. De asemenea, coletele trimise retur cu plata transportului la destinatie vor fi refuzate automat.

Rambursarea contravalorii produsului se va face dupa ce echipa noastra receptioneaza coletul si verifica produsul.
Rambursarea se va face in contul bancar furnizat de client.
Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.
Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

PiticiFericiti.ro cunoaste importanta datelor dumneavostra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. Este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dumneavostra cu caracter personal in calitate de persoane vizate (clienti, potential clienti).

PiticiFericiti.ro colecteaza datele dumneavostra cu caracter personal direct de la dumneavostra si are obligatia de a administra in conditii de siguranta numai pentru scopurile specificate, astfel incat sa aveti control asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cand va creati un cont pe PiticiFericiti.ro ne transmiteti urmatoarele date: adresa email, nume, prenume si numar de telefon si adresa domiciliului. In momentul completari formularului de retur sau la transmiterea acestuia prin email ne oferiti benevol contul si banca. Nu colectam niciun fel de date personale sensibile, cum ar fi date despre sănătate, orientarea sexuala, etc.

În timp ce ne vizitezi siteul, vom urmări:

 • Produse pe care le-ai văzut: vom folosi asta a-ți arăta, de exemplu, produsele pe care le-ai vizualizat recent
 • Locație, adresă IP și tip de browser: le vom folosi în diverse scopuri, cum ar fi estimarea impozitelor (taxelor) și pentru livrare
 • Adresă de livrare: îți vom cere s-o introduci, astfel putem estima, de exemplu, unde trebuie făcută livrarea înainte să plasezi o comandă și să ți-o trimitem!
 • De asemenea, vom folosi cookie-uri pentru a-ți urmări conținutul coșului în timp ce navighezi pe situl nostru

Când cumperi de la noi, îți vom cere să furnizezi informații, inclusiv numele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numărul de telefon, detalii de plată și informații opționale despre cont, cum ar fi numele de utilizator și parola. Vom folosi aceste informații în mai multe scopuri, cum ar fi:

 • Îți trimitem informații despre contul tău și comanda ta
 • Îți răspundem la cereri, inclusiv la rambursări și reclamații
 • Procesăm plățile și prevenim fraudele
 • Îți inițializăm contul pentru magazinul nostru
 • Respectăm toate obligațiile legale pe care le avem, cum ar fi calcularea impozitelor (taxelor)
 • Îmbunătățim ofertele noastre pentru magazin
 • Îți trimitem mesaje de marketing, dacă alegi să le primești

Dacă creezi un cont, îți vom stoca numele, adresa, emailul și numărul de telefon, care vor fi folosite la finalizarea unor comenzi viitoare.

În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal. De exemplu, vom stoca informațiile despre comenzi timp de 10 ani, în scopuri fiscale și contabile. Ele includ numele, adresa de email și adresele de facturare și de livrare.
De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegi să le lași.

Alte scopuri pentru care colectam si prelucram datele dumneavostra cu caracter personal sunt urmatoare:

 • Conform interesului legitim stipulat in GDPR, mentionam ca motivul pentru care avem nevoie de aceste date sunt urmatoarele: comertul online, transmiterea ofertelor noastre pe email, organizarea de concursuri, a mesajelor de marketing.
 • Crearea si administrarea contului in cadrul platformei ro, prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora, solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitor la o comanda.
 • Returnarea produselor conform prevederilor legale.
 • Returnarea contravalorii produselor conform prevederilor legale.
 • Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dumneavoastra cu privire la comenzile dumneavoastra. Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparaturi online, de aceea ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale sa nu fie afectate.

Cat timp pastram datele dumneavoastra

Ca regula generala vom pastra datele dumneavostra cu caracter personal cat timp aveti cont pe siteul PiticiFericiti.ro. Puteti sa ne solicitati in orice moment stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si  vom da curs acestor solicitari.

Dacă aveti un cont sau ati lăsat comentarii pe acest site web, puteți cere să primiti un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre dvs, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Dacă lasati un comentariu sau o recenzie la un produs, comentariul/recenzia și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe siteul nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii siteului web pot vedea și edita aceste informații. Acestea sunt stocate cata vreme utilizatorul nu isi inchide/sterge contul.

Cui impartasim datele dumneavostra cu caracter personal

Partenerilor PiticiFericiti.ro, adica firmelor de curierat cu care livram produsele si/sau furnizorilor de servicii de plata bancare.

FanCourier – www.fancourier.ro/ro/politica-de-confidentialitate

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice in limitele si in baza prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, fara o notificare in prealabil a persoanelor vizate.

De asemenea, PiticiFericiti.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatie in vigoare, dupa cum urmeaza: Telemarketing, furnizori de servicii de marketing si alte companii care dezvolta programe comune de ofertare pe piata produselor si serviciilor noastre.

Cum protejam securitatea datelor dumneavostra

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Transmiterea datelor dvs. cu caracter personal se va face folosind algoritmi de criptare si le stocam pe servere securizate. In ciuda masurilor de securitate luate pentru a proteja datele dvs.cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin internet in general sau prin intermediul altor retele publice nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate.  Nu suntem responsabili si nu putem fi trasi la raspundere pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

In prezent stocam si colectam datele dvs.cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont sau de comanda, declarati ca acceptati  neconditionat ca datele dvs. personale sa fie bagate in baza noastra de date si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date sa fie stocate.

Comentarii si recenzii

Când vizitatorii si/sau utilizatorii lasă comentarii sau recenzii la produse pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii sau recenzii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil Gravatar este vizibilă pentru public lângă comentariul tău (daca detineti un profil Gravatar).

Dacă încarci imagini pe site-ul nostru web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii site-ului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe site.

Formulare de contact

Datele personale pe care le stocam din mesajele trimise prin formularul de contact sunt urmatoarele: Nume, Email si telefon (optional). Pastram mesajele pentru o perioada de un an de zile in scopul deservirii clientilor, dar nu folosim informatiile transmise in ele in scopuri de marketing. Va rugam sa nu introduceti informatii de natura personala in corpul mesjaului dumneavoastra.

Cookie-uri

Dacă lasati un comentariu pe siteul nostru, puteți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și siteului web. Acestea sunt pentru confortul dumneavoastra, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lasati un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă aveti un cont și va autentificati în acest site, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă browserul dvs. acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat la inchiderea navigatorului (browserului).

Când va autentificati, vom seta și câteva cookie-uri pentru a va salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectati „Ține-mă minte”, cookie-urile de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă va dezautentificati din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editati sau publicati un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în browser. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ati editat. El expiră după o zi.

Conținut înglobat de pe alte siteuri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte site-uri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Aceste site-uri web pot să colecteze date despre dvs, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să va monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să va urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă aveti un cont și sunteti autentificat în acel site web (de exemplu: Facebook).

Analitice

Serverele noastre de găzduire colectează date analitice anonime. Tool-ul de colectare se numeste Awstats si aduna informatii despre vizitatorii site-ului, insa fara a le asocia unor informatii personale (cum ar fi nume, prenume, adresa, email, etc.). Printre informatiile colectate de aceasta unealta se numara: IP-ul vizitatorului, tara din care provine, paginile vizitate din website, sistemul de operare folosit, tipul de browser utilizat, originea accesarii site-ului (daca provine din Google, Facebook, etc.), precum si alte coduri de eroare in cazul in care accesarea paginilor nu se face cu succes.

Unde îți trimitem datele

Serverele pe care se realizeaza gazduirea web sunt localizate in Romania.

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului. Prin urmare, informatiile colectate si mentionate in paragraful anterior numit „Comentarii” pot fi trimise in afara Uniunii Europene, catre serverele serviciilor automate de detectare a mesajelor spam.

De la care părți terțe primim date

Singurele date pe care le primim de la parti terte sunt informatiile furnizate de firma de curierat. Datele transmise de ei sunt urmatoarele: comanda a fost receptionata sau nu, a fost platita, etc.

CRG ROB CONFECTII S.R.L
Comuna Branesti, Judetul Ilfov, Str. Sub locotenent Petre Ionel, Nr. 154
J23/626/2018
38851233
UniCredit Bank
RO50BACX0000001610575001

Nu este permisa copierea produselor, imaginilor, a textelor de prezentare sau a oricaror alte informatii de pe acest site fara acordul scris al administratorului. Nerespectarea acestei prevederi atrage consecinte legale.

Prin accesarea site-ului PiticiFericiti.ro si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste termene si conditi.
Administratorul site-ului PiticiFericiti.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord fara notificarea in prealabil a persoanelor care il utilizeaza.
Utilizatori vor avea acces permanent la termenele si conditiile de utilizare ale acestui website.